Skip to main content

spil: Terningespil

7/11

7/11 er det berømte spil Beyonce har døbt sit hit, af samme titel efter. Det går stærkt og rollen som ond dominatrix, der med held i terningerne straffer sin medspiller, skifter med urets retning.

Psyko Meyer

Hvis du var vild med åben Meyer, men bare er træt af at spille med liv og har en stor trang til øl, så er Psyko Meyer som skabt til at få afsluttet aftenen, så du ender i en alt for dyr taxa, hvor du rabler om, at du normalt ikke bliver så fuld, men at dine medspillere havde en hetz mod dig i Psyko Meyer.

 Formålet med spillet er nemlig blot at finde ud af, hvorfor det bliver kaldt Psyko Meyer.

Åben Meyer

Kender du følelsen af at Meyer nemt bliver til et baggrundsspil imens snakken går? Åben Meyer er en variation som vender alle blikke opmærksomt mod bordet. Det er en kamp mellem liv og død, hvor Meyer slaget pludseligt kan afgøre alt i et splitsekund. Det er en kamp om at blive den ultimative Meyers præsident – den sidste stående på den terningefyldte slagmark.

Meyer

Formålet med drukspillet Meyer er at forvandle tankeprocesser til gætteværk og koordineringsevner til underholdende fumleri, alt imens man forsøger at bruge sine lyve skills til at få modstanderne ned med nakken.

Snyd

Formålet med snyd er at lade latteren fylde rummet, når dine taktiske terningekompetencer overrasker alle omkring bordet. Du har et formål: at bevise, at du er den ukronede konge/dronning af snyd, der altid har et es i ærmet og en hemmelig plan oppe i kastebægeret.

Daniel

Ikke at tænke for meget, men blot lade skæbnen bestemme. Hyggeligt terningespil i et lavt tempo, som kun kræver at man kan holde mange terninger i sine hænder og at man ikke kvajer sig i sin motorik.