Skip to main content

Catering og mad ud af huset i København 

Små størrelser, stor smag. Sådan beskrives vores sliders bedst.

Vi kan ikke sørge for selskabet, men vi kan med garanti bidrage til stemningen. Bestil byens bedste burgere hos Sliders og gør dine gæster glade med et bredt udvalg, hvor ingen bliver snydt for en god smagsoplevelse og du bliver frelst for hårdt slid og et beskidt køkken.

Vi kalder det at fedte for gæsterne uden fedt på tøjet.

Vi tilbyder både sliders med kød samt vegetariske udgaver. Størstedelen af vores menukort laves som catering, mens et par enkelte varianter er udeladt, for at sikre den bedst mulige kvalitet på det leverede.

Vi har dog gjort os umage i tilberedning og varmholdning, hvorfor vi tør levere catering til det meste af storkøbenhavn uden frygt for kold mad.

Bestil catering hos Sliders i dag – det er nemt, praktisk og forbandet velsmagende.

Catering uden besvær til privat og erhverv.

Om det er fødselsdag, fredagsbar eller firmafest. Polterabend, reception, babyshower eller konfirmation, så er sliders en ideel løsning – hvis vi selv skal sige det.

Du slipper for ikke blot for madlavning og opvask, men også for opvarmning og anretning. Derfor har vi siden 2016 årligt haft hundredevis af kunder, både privat og erhverv, som har gjort brug af Sliders.

Alle burgers kommer indpakket hver for sig og med et påsat klistermærke og dertilhørende skilte med forklaring på, hvad som er hvad. Størrelsen gør det upåklageligt som både stående og siddende spise og kræver intet bestik.

De kan spises med én hånd, og duer som både snacks, frokost, aftensmåltid og natmad.

Hvordan holder maden sig varm?

Hos Sliders pakker vi alle sliders i vores signatur-wrapping, som hjælper med at holde på varmen. Derudover bruger vi thermokasser til at opbevare maden i, når den afsendes. Disse koster 150 kr. pr. stk. og er obligatorisk for køb af catering. De kan rumme op til 100 sliders pr. stk afhængigt af antallet af varianter.

Hvad med levering?

Naturligvis koster det intet at hente maden selv. Har du ikke mulighed for dét, tilbyder vi også levering i samarbejde med tredjepart. Prisen fastsættes af firmaet ud fra størrelsen af fragten samt postnummer på leveringsadressen.

Da vi som udgangspunkt ikke lader os begrænse af postnumre, kan du opleve, at vi kommer med stærke anbefalinger til dit valg af sliders, for at sikre os at du får den bedst mulige oplevelse.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bestil Catering

Ved bestillinger på under 60 sliders henviser vi bestilling via vores hjemmeside eller via wolt.

Privat eller virksomhed
Levering ønskes?

*I tilfælde af allergene spørgsmål eller tvivl om indhold, tjek menu side. Vær opmærksom på at nogle sliders kan vælges vegetariske. Ønskes dette kan du gøre opmærksom på hvor mange i kommentarfeltet.

For at sikre en fantastisk kvalitet, bruger vi thermokasser til at opbevare maden i, når den afsendes. Disse koster 150 kr. pr. stk. og er obligatorisk for køb af catering. De kan rumme op til 100 sliders pr. stk afhængigt af antallet af varianter.

Meddelelse

Til store bestillinger anbefaler vi normalt ikke at man vælger meal deals som indeholder side orders.

Vi har stor interesse i at oplevelsen bliver en success og kan ikke garantere at vores pommes frites er lige så gode ved levering over 4 km væk, som de er ved spisning i restauranten. Vi anbefaler dog stadig minimum tre sliders pr. person som et måltid.

Vær opmærksom på der går 2-3 dage for svar.

Priser & tilbud?

Er du ikke fast besluttet, eller har du brug for at indhente et catering tilbud? Du kan helt uden bindinger udfylde skemaet nedenunder og modtage et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at tilføje ”Tilbud ønskes” i kommentarfeltet nederst i formularen, hvorefter vi vil kontakte dig. Du kan dog se vores vejledende priser herunder og skabe dig et overblik
Tilberedning Indenfor åbningstid
 
ex moms / inkl moms
PRIS PR. SLIDER
36 / 45
VEGGIE TILLÆG PR STK
4 / 5
EGEN EMBALLAGE PR. STK
2,4 / 3
BRANDING AF BOLLER
4 / 5
Tilberedning udenfor åbningstid
Ex moms / inkl moms
Pris pr. slider
44 / 55
Veggie tillæg pr stk
4 / 5
Egen emballage pr. stk
2,4 / 3
Branding af boller
4 / 5
Leveringspriser:
(Sliders benytter en ekstern samarbejdspartner, som kun foretager kantstensleveringer)
0 – 400 sliders (4 varmekasser) mandag – fredag
Starter ved 250 kr. Endelig pris afhænger af distance
0 – 400 sliders (4 varmekasser) lørdag og søndag
Starter ved 600 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) mandag – fredag
Starter ved 550 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) lørdag og søndag
Starter ved 850 kr. Endelig pris afhænger af distance

Burger ud af huset i København

Vil du forkæle dine gæster med burgere ud over det sædvanlige? Hos Sliders tilbyder vi catering i København, uanset om det er til fødselsdag, firmafest, fredagsbar eller noget helt fjerde. Vi står klar til at gøre din fest endnu mere festlig – uanset størrelsen.

Bestil catering hos Sliders i dag – det er nemt, praktisk og forbandet velsmagende.

Catering til fødselsdage, firmafester og fredagsbarer

Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor er det vigtigt at sørge for, at dine gæster får stillet deres sult. Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal være ekstra særlig, kan Sliders stå for catering til din fest i København og omegn.

Burgere fra Sliders kan både fungere til at stille dine gæsters lille sult eller være selve hovedretten til dit arrangement. Herudover er de også den helt perfekte natmad. Du bestemmer selv, hvornår og hvordan dine gæster skal nyde vores burgere.

Slip for besværet og opvasken med catering

At skulle mætte mange gæster kan synes som en nærmest uoverskuelig opgave. Og hvem vil ikke gerne bare være til stede og nyde sit eget arrangement? Med Catering fra Sliders slipper du for alt besværet med opvarmningsovn, beskidte tallerkener, opsmurte ærmer og bordplan.

Derudover er det er en fest i sig selv at slippe for oprydning og opvask efter en buffet. Vi kan både stå for maden og leveringen, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Bestil catering i København i dag og gør dit arrangement til en fest.

Servér velsmagende burgere til dit arrangement

Små størrelser, stor smag. Sådan beskrives vores burgere nok bedst. Derfor er de også perfekte til ethvert arrangement, hvor du nemt og enkelt kan servere de små smagseksplosioner til dine gæster.

Når du bestiller mad ud af huset hos os, kan du forvente at opleve råvarer sammensat på en ny måde. En ting er helt sikkert. Med catering fra Sliders kan dit arrangement kun blive en success. Se vores menu.

Sliders – definitionen af festmad

En god fest består af godt selskab og en hyggelig stemning. Vi kan ikke sørge for selskabet, men vi kan med garanti bidrage til stemningen. God mad kan gøre alle i bedre humør, og catering fra Sliders pifter enhver fest op.

Vi kræser ikke bare for maden men sætter en ære i, at vores råvarer er af bedste kvalitet, når du bestiller mad ud af huset i København. Bestil byens bedste burgere hos Sliders, og lad din fest være en, som hverken du eller dine gæster sent vil glemme.