Vores definition af festmad:
Nemt, praktisk og forbandet velsmagende.

Sliders er den perfekte festmad, og den kan derfor også bestilles ud af huset til store eller små begivenheder, mærkedage og højtider. Hvad enten man planlægger en firmafest, reception, fredagsbar eller fødselsdag, er der nok at se til. Derudover mener vi, at det er en fest i sig selv at slippe for oprydning og opvask efter en buffet. Sliders leverer byens bedste burgere, små i størrelse, store i smag, og piv frækt pakket ind. Du slipper derfor for opvarmningsovn, beskidte tallerkener, opsmurte ærmer og bordplan.

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved at udfylde formularen længere nede. For effektivt at kunne bekræfte din bestilling skal du udfylde alle felter i formularen. Herefter vil du modtage en email fra sliders@sliders.dk med bekræftelse, samt eventuelle spørgsmål/anbefalinger til din ordre. Prisen på din bestilling fastsættes efter størrelsen på ordren. Vær opmærksom på at svartid kan variere i weekenderne.
Ved tvivl om allergener eller indhold, gå til menu.

Hvordan holder maden sig varm?

Hos Sliders pakker vi alle sliders i vores signatur-wrapping, som hjælper med at holde på varmen. Derudover tilbyder vi lån af varmekasser - helt gratis. Disse skal dog returneres, da vi afregner kr. 500 pr. stk, idet vi gerne vil bruge dem igen til andre bestillinger.

Hvad med levering?

Naturligvis koster det intet at hente maden selv. Har du ikke mulighed for dét, tilbyder vi også levering i samarbejde med tredjepart. Prisen fastsættes af firmaet ud fra størrelsen af fragten samt postnummer på leveringsadressen. Da vi som udgangspunkt ikke lader os begrænse af postnumre, kan du opleve, at vi kommer med stærke anbefalinger til dit valg af sliders,
for at sikre os at du får den bedst mulige oplevelse.

Tilbud?

Er du ikke fast besluttet, eller har du brug for at indhente et catering tilbud? Du kan helt uden bindinger udfylde skemaet nedenunder og modtage et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at tilføje ”Tilbud ønskes” i kommentarfeltet nederst i formularen, hvorefter vi vil kontakte dig.

VED BESTILLINGER PÅ UNDER 20 MEAL DEAL HENVISER VI BESTILLING VIA VORES APP, HJEMMESIDE ELLER VIA WOLT.