Vores definition af festmad:
Nemt, praktisk og forbandet velsmagende.

Sliders er den perfekte festmad, og den kan derfor også bestilles ud af huset til store eller små begivenheder, mærkedage og højtider. Hvad enten man planlægger en firmafest, reception, fredagsbar eller fødselsdag, er der nok at se til. Derudover mener vi, at det er en fest i sig selv at slippe for oprydning og opvask efter en buffet. Sliders leverer byens bedste burgere, små i størrelse, store i smag, og piv frækt pakket ind. Du slipper derfor for opvarmningsovn, beskidte tallerkener, opsmurte ærmer og bordplan.

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved at udfylde formularen længere nede. For effektivt at kunne bekræfte din bestilling skal du udfylde alle felter i formularen. Herefter vil du modtage en email fra sliders@sliders.dk med bekræftelse, samt eventuelle spørgsmål/anbefalinger til din ordre. Prisen på din bestilling fastsættes efter størrelsen på ordren. Vær opmærksom på at svartid kan variere i weekenderne.
Ved tvivl om allergener eller indhold, gå til menu.

Hvordan holder maden sig varm?

Hos Sliders pakker vi alle sliders i vores signatur-wrapping, som hjælper med at holde på varmen. Derudover tilbyder vi lån af varmekasser - helt gratis. Disse skal dog returneres, da vi afregner kr. 500 pr. stk, idet vi gerne vil bruge dem igen til andre bestillinger.

Hvad med levering?

Naturligvis koster det intet at hente maden selv. Har du ikke mulighed for dét, tilbyder vi også levering i samarbejde med tredjepart. Prisen fastsættes af firmaet ud fra størrelsen af fragten samt postnummer på leveringsadressen. Da vi som udgangspunkt ikke lader os begrænse af postnumre, kan du opleve, at vi kommer med stærke anbefalinger til dit valg af sliders,
for at sikre os at du får den bedst mulige oplevelse.

Priser & tilbud?

Er du ikke fast besluttet, eller har du brug for at indhente et catering tilbud? Du kan helt uden bindinger udfylde skemaet nedenunder og modtage et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at tilføje ”Tilbud ønskes” i kommentarfeltet nederst i formularen, hvorefter vi vil kontakte dig. Du kan dog se vores vejledende priser herunder og skabe dig et overblik
Tilberedning Indenfor åbningstid
 
ex moms / inkl moms
Pris pr. slider 60-100 stk
36 / 45
Pris pr. slider 100-250 stk
40 / 50
Pris pr slider fra 250 stk
41,6 / 52
Tilberedning udenfor åbningstid
Ex moms / inkl moms
Pris pr. slider 0-250 stk
44 / 55
Pris pr slider fra 250 stk
46,4 / 58

Veggie tillæg pr stk
4 / 5
Egen emballage pr. stk
2,4 / 3
Branding af boller
4 / 5
Leveringspriser:
(Sliders benytter en ekstern samarbejdspartner, som kun foretager kantstensleveringer)
0 – 400 sliders (4 varmekasser) mandag – fredag
Starter ved 250 kr. Endelig pris afhænger af distance
0 – 400 sliders (4 varmekasser) lørdag og søndag
Starter ved 350 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) mandag – fredag
Starter ved 550 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) lørdag og søndag
Starter ved 850 kr. Endelig pris afhænger af distance

VED BESTILLINGER PÅ UNDER 60 SLIDERS HENVISER VI BESTILLING VIA VORES HJEMMESIDE ELLER VIA WOLT.