SLIDERS – BURGER PÅ NØRREBRO

Få Københavns bedste burger på Sliders Nørrebro

Vores restaurant på Nørrebro er stedet, hvor vi for første gang slog dørene op, og introducerede København for dét univers, Sliders i dag er. Med udsigt ud til Peblingesøen er du både sommer og vinter garanteret en ikonisk atmosfære, når du nyder din burger på Nørrebro – lige midt i hjertet af København. Vores fantastiske placering ud til Dronning Louises bro giver leben og stemning, som kun findes lige her.

Vores menukort består altid af 10 forskellige lækre og originale sliders, der indeholder de klassiske burger-komponenter, men med et garanteret twist af nytænkning. Og drikkevarerne er lige så nøje gennemtænkt, som vores burgere. Lad vores personale servere velskænkede øl, smagfulde vine eller læskende drinks.

Det hele kan du nyde i vores mørkt indrettet lokale, der med en dæmpet belysning holder intimiteten intakt – til trods for vores 90 spisepladser. I de rustikke lokaler vil du opleve byens hjertebanken, fyldt med moderne musik og løssluppen ungdommelighed. Sidst, men ikke mindst, vil du opleve langborde fyldt af sliders-spisende og ølslurpende gæster. Book dit bord her.

Køkken Nørrebro, sliders, burger, dornning louisesbro

De gode burgere og drinks.

Sliders konceptet – en nytænkning af burger i København

Fra ideen Sliders opstod frem til i dag, har missionen været den samme: at påvirke den gængse opfattelse af den perfekte burger-bar. Derfor laver vi mad med hjertet, og opfinder nyt med lidenskab og sprudlende kreativitet. På Sliders kimser vi derfor ikke af brieost, og er ikke bange for at braisere kød. Dog skal sliders spises som burgers gør bedst, hvilket er hvorfor vi har set os frifor dresscode, bordskik, duge, knive og gafler. Forvent os at være anderledes, og hold et åbent sind om de spændende sliders, du kan vælge imellem.

Er du ikke på Nørrebro? Besøg vores restaurant på Vesterbro.

Hygge, restaurant, nørrebro, sliders, burger, dronning louises bro

Vi skaber den gode stemning.

Spis din burger på Nørrebro – Book bord på Sliders

Få den originale Sliders oplevelse og besøg Sliders Nørrebro. Uanset om du er på farten eller har travlt med at komme hjem, er vi her for at hjælpe. Sliders er her for at klare det daglige fix og den spontane trang, hvorfor vi har set os fri for konventionel bordreservation. Dog kan der for større selskaber bookes bord her.

Take away kan bestilles i restauranten eller via vores app Sliders To Go.