Skip to main content

SLIDERS – BURGER PÅ NØRREBRO

Få Københavns bedste burger på Sliders Nørrebro

Vores restaurant på Nørrebro er stedet, hvor vi for første gang slog dørene op, og introducerede København for dét univers, Sliders i dag er. Med udsigt ud til Peblingesøen er du både sommer og vinter garanteret en ikonisk atmosfære, når du nyder din burger på Nørrebro – lige midt i hjertet af København. Vores fantastiske placering ud til Dronning Louises bro giver leben og stemning, som kun findes lige her.

Vores menukort består altid af forskellige lækre og originale sliders, der indeholder de klassiske burger-komponenter, men med et garanteret twist af nytænkning. Og drikkevarerne er lige så nøje gennemtænkt, som vores burgere. Lad vores personale servere velskænkede øl, smagfulde vine eller læskende drinks.

Det hele kan du nyde i vores mørkt indrettet lokale, der med en dæmpet belysning holder intimiteten intakt – til trods for vores 90 spisepladser. I de rustikke lokaler vil du opleve byens hjertebanken, fyldt med moderne musik og løssluppen ungdommelighed. Sidst, men ikke mindst, vil du opleve langborde fyldt af sliders-spisende og ølslurpende gæster. Book dit bord her.

Adresse

Nørrebrogade 1, st.
2200 Copenhagen N

Åbningstider for køkken

Mandag – torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 12.00 – 22.00
Søndag: 12.00 – 21.00 

*Baren er åben til kl. 24.00 fredag og lørdag


Sliders konceptet – en nytænkning af burger i København

Fra ideen Sliders opstod frem til i dag, har missionen været den samme: at påvirke den gængse opfattelse af den perfekte burger-bar.

Derfor laver vi mad med hjertet, og opfinder nyt med lidenskab og sprudlende kreativitet. På Sliders kimser vi derfor ikke af brieost, og er ikke bange for at braisere kød.

Dog skal sliders spises som burgers gør bedst, hvilket er hvorfor vi har set os frifor dresscode, bordskik, duge, knive og gafler. Forvent os at være anderledes, og hold et åbent sind om de spændende sliders, du kan vælge imellem.

Er du ikke på Nørrebro? Besøg vores restaurant og få en lækker burger på Vesterbro.

Stort udvalg af vegetariske retter

Er du ikke til kød? Bare rolig – på Sliders tilbyder vi mulighed for vegetarbøf på en stor del af vores burgere. Du går hverken ned på smag eller kvalitet, når du bestiller vores vegetariske burgere på Nørrebro. Det vil nemlig stadig være den spændende og innovative sammensætning af ingredienser, der rammer dine smagsløg.

Prøv en af vores burgere i en vegetarisk udgave på Nørrebro og få stillet din sult på samme tid med, at du får nye smagsoplevelser.

OBS. Er du vegetar skal der gøres opmærksom på dette ved booking.

Sliders udfordrer den traditionelle burger

Normalt er kedeligt. Hos Sliders har vi derfor gjort det til vores mission at bryde med de gængse forventninger til, hvad en burger skal være.

Derfor er vi heller ikke bange for at afprøve nye ingredienser eller smagskombinationer, der kan overraske og rykke til din forestilling om, hvad en burger skal indeholde. Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Oplev vores ekstraordinære burgere på Nørrebro og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Skal du holde et mindre eller større arrangement?

Vil du forkæle dine gæster med lækker mad? På Sliders Nørrebro kan vi levere burgere til dit arrangement uanset anledningen.

Måske skal du holde fødselsdag, firmafest eller fejre fredagsbar for dine ansatte? Mulighederne er mange, men løsningen er simpel. Catering fra Sliders gør dit arrangement til noget helt særligt, og dine gæster vil med garanti føle sig mætte og glade.

Spis din burger på Nørrebro – Book bord på Sliders

Få den originale Sliders oplevelse og besøg Sliders Nørrebro.

Uanset om du er på farten eller har travlt med at komme hjem, er vi her for at hjælpe. Sliders er her for at klare det daglige fix og den spontane trang, hvorfor vi har set os fri for konventionel bordreservation.

Dog kan der for større selskaber bookes bord her.

Ses vi til en lækker slider?

Er du på jagt efter en velsmagende burger ud over det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted. Spis din burger på Nørrebro hos Sliders og oplev en helt ny måde at tænke burger på. Er du mere til all-you-can-eat? Med Sliders universet har du mulighed for at få ubegrænsede burgere og drikkevarer i 2 timer!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nørrebro og sørge for, at din burgertrang bliver stillet på bedste vis.