Skip to main content

SLIDERS – BURGER PÅ VESTERBRO

Sliders- Burger på Vesterbro

Vores restaurant på Vesterbro er stedet, hvor vi tog det gode vi kendte fra Sliders på Nørrebro, med videre og pakkede endnu mere på. Sliders Vesterbro er derfor vores ultimative partystarter restaurant, der leverer hver gang.

Med daglige besøg fra gæster, der er på udkig efter en burger på Vesterbro, inden de skal til koncerter i de nærliggende spillesteder, Vega og Royal Arena, danner lokalerne rammerne for festlighederne forinden. Er du i nærheden af Vesterbro? Bestil en burger på Nørrebro i stedet!

Fællesskab ved langborde eller udendørs hygge – Valget er dit!

Restauranten har flere indendørs langborde, så I kan sidde sammen i store selskaber. Til de højtråbende har vi en masse udendørs borde, der ligeledes danner rammerne for lange sommeraftener med det livlige Enghave Plads lige ved siden af.

Burger og karaoke i kælderen: Book nu!

Til de festglade – og modige, har vi et privat lydisoleret karaokerum i kælderen, der med garanti får alle i selskabet i flyvende humør. Book dit bord her.

Adresse

Enghave Plads 4 1670 Copenhagen V

Åbningstider for køkken

Mandag – torsdag: 17.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 12.00 – 22.00
Søndag: 12.00 – 21.00 

*Baren er åben til kl. 24.00 fredag og lørdag


Smagfuld burger på Vesterbro? – Sliders leverer oplevelsen

Er du på udkig efter en smagsoplevelse udover det sædvanlige, bliver du ikke skuffet over sliders burger menu på Vesterbro. Bestil vores originale burgere, der har de klassiske burger-komponenter, men med et garanteret nytænkende twist. Er I et stort selskab, kan I nyde godt af vores delevenlige menuvalg i form af store kander med velskænket øl og friske, læskende drinks – den perfekte måde at starte en aften i godt selskab.

Burger med hurtig adgang til hele København

Skal I videre rundt i københavn, er der rig mulighed for at komme hurtigt videre. Med metroen 20 meter væk kan en god aften starte her, og hurtigt fortsætte et helt andet sted i København.

Sliders konceptet – Vi udfordrer status quo

Hos Sliders har vores mission hele tiden været den samme – nemlig at påvirke det gængse billede af den perfekte burger.

Burger med hjertet på Vesterbro

Derfor har vi siden dag 1 lavet mad
med hjertet, der udfordrer den traditionelle burger. Det har vi gjort ved at gå til opgaven med kreativitet, lidenskab og nysgerrighed.

På vores restauranter har vi derfor heller ingen dresscode, bordskik, duge, knive og gafler. På Sliders kan du forvente, at vi gør tingene anderledes – så længe du holder et åbent sind omkring de spændende Sliders du kan vælge imellem, garanterer vi, at du næppe bliver skuffet.

Er du vegetar? Sliders har en burger for alle!

Hos Sliders skal der være plads til alle – uanset madpræferencer. Derfor tilbyder vi også mulighed for vegetarbøf på en stor del af vores burgere. Selvom du vælger en vegetar udgave, bliver din burger bestemt ikke mindre smagfuld.

Du får stadig den samme smagseksplosion, der kendetegner resten af vores burgere. Prøv en af vores burgere i en vegetarisk udgave på Vesterbro, og gå mæt og glad herfra – også selvom du er vegetar.

OBS. Er du vegetar skal der gøres opmærksom på dette ved booking.

Hold et fedt arrangement i vores karaoke-rum!

Vil du have en underholdende start på aftenen? På Sliders Vesterbro har du mulighed for at starte din aften med stil. Vi har nemlig et japansk undergrunds inspireret karaokerum, der sætter rammerne for det fedeste arrangement.

Karaoke og burger på Vesterbro

Invitér dine venner med på karaoke og burger på Vesterbro og fyr den af til alverdens sange fra forskellige årtier. Det er den perfekte måde enten at starte en festlig aften i byen på eller fejre en særlig anledning som fødselsdag eller firmaudflugt.

Sliders universet – burger og drikke ad libitum

Ekstra sulten efter burger på Vesterbro? Vi tilbyder den perfekte mulighed til dig, der vil have ubegrænset mad og drikke i 2 timer. Med Sliders universet får du en alt-du-kan-spise oplevelse, hvor alle de Sliders og drikkevarer, du kan klemme ned, bliver serveret inden for den givne periode.

Der er fri leg på alle hylder i hele 2 timer. På den måde får du mulighed for at prøve lige de varianter, som du ønsker, og der vil blive serveret øl, vand og vin ad libitum efter behov. Er der vegetarer i selskabet, skal der blot gøres opmærksom på dette under reservationen.

Prøv burger ad libitum i dag!

Besøg os på Vesterbro og prøv vores burger og drikke ad libitum. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Spis din burger på Vesterbro – Book dit bord på Sliders

Få de originale sliders kombineret med det helt rigtige setup.

For selskaber over 8 personer kan der bookes her.

For den ekstraordinære festlige oplevelse kan Sliders karaokerum bookes her. Uanset om du er på farten eller har travlt med at komme hjem, er vi her for at hjælpe. Sliders er her for at klare det daglige fix og den spontane trang, hvorfor vi har set os fri for konventionel bordreservation. Er i mindre end 8 booker vi derfor ikke bord, men der kan altid ringes til restauranten og høres om ledighed.

Take away kan bestilles i restauranten eller via vores app Sliders To Go.