Skip to main content

spil: Kortspil

Sav

Formålet med dette vanvittige drukspil er at save dig ned i en sjov, men farlig tåge af alkohol. Er dit gætte game on point skal du nok blive munter, men når uheldet først rammer, er det en lang kamp op af det vi på Sliders kalder “save hullet” – et dybt og ubarmhjertigt sted, hvor øllene hurtigt forsvinder for øjnene af dig.

Fuck the Dealer

‘Fuck the Dealer’ er som et livligt kortballet, hvor du og dine venner jonglerer med gæt og tårer, mens I forsøger at narre den frygtløse dealer til at bevare sin kongelige titel, mens I selv undslipper en skæbnesvanger dødsdruk!

Bro

Bro er som at navigere gennem en mentalt minelagt kortlabyrint, hvor du prøver at nå til den anden ende uden at støde på en billedkort-fælde – det er som at være en kortklog ninja på missionen “Operation: don’t puke”!

“Circle of death”

“Circle of Death” er spillet for dem der gerne vil vække sin indre dødsdruk teenage spirit til live igen. Det simple kortspil har ét formål: At drikke dine venner ned indtil de er farveblinde.

“Fuck dig”

Som navnet indikerer, spændes krigshjelmen i dette spil, hvor der slynges med imperativ af værste skuffe, nemlig sætningen “fuck dig” som skydes fra spillernes munde i samme pace som bly fra en Hughes M230A1 kanon. Det gælder om at redde sig selv, som kun kan gøres ved at kaste granaten videre til en anden spiller.

Pyramide

Velkommen til “Pyramide” – et drukspil som daterer helt tilbage til det gamle Egypten. I Pyramide handler det om at vise sine memo- og poker skills til at drikke sit selskab under bordet. Vend kort, uddel tårer, men pas på bluffs – hver forkert anklage betyder, at du selv skal drikke dobbelt op!

99

Formålet med 99 er at tælle tal så hurtigt, at du får din hjerne til at føle sig som en matematisk ninja på en kaffebesat rutschebane! 99 er som en matematisk melodramatisk symfoni, hvor du og dine medspillere jonglerer med kort for at skabe den perfekte værdi på 99