Jobs & Karriere.
Det er vores mål at kredse. Ikke blot om maden og indretningen, men alt der har med oplevelsen at gøre. Derfor kredser vi også om det vigtigste: vores folk.
Længe har vi kaldt det at være ny på Sliders, som at blive ’en del af en familie’, som så mange arbejdspladser. En så storsnudet og personlig etikette vil vi ikke længere putte på det. Men det betyder ikke at vi har ændret noget som helst. Vi ønsker på Sliders at arbejde med personer med personlighed, store smil og små ego’er. Folk som er ejegode og har gåpåmod.
Starter du her, vil du opleve en ny kultur, hvor ungt drive og festlig indstilling hersker. Tæt kontakt til øvrig organisation, herunder afdelinger og ledelse, på arbejdsdage hvor du oplever at vi kan lide at løbe såvel som vi kan lide at hygge.
Vi knokler, hver dag. Vi hygger, hver dag. Vi fejrer fyraften, hver dag.
De jobs vi tilbyder, har forskellige fokusområder, selvom vi til enhver tid hjælper hinanden. Den stilling du søger, vil derfor være med ét særligt fokus.
-
Ambassadør
På Sliders er det en af vores fornemmeste opgaver at give gæsten følelsen af at være trådt ud af det gængse og ind på Sliders. Hvor oplevelsen er sikker at byde på god behandling, god karma og smil der smitter. Det betyder, at vi tager værtsrollen alvorligt, selvom vi er et casual sted.
Vi har både øje på bordene, på kollager og på vores gæster, som vi også gerne taler med. Derfor vælger vi at kalde jobbet i bar og restaurant for ambassadør for brandet.
Arbejdsopgaverne vil formentlig vise sig at være nemmere, end du tror. I hvert fald de fysiske af dem. Som Sliders ser ud i dag, er der ikke mange kundskaber man skal besidde, andre end de menneskelige. Hvis du derfor elsker samvær med andre mennesker, enkle opgaver, sans for detalje, højt tempo og højt humør som de helt rigtige bullet points, er det dette du skal søge.Du kan både arbejde fuldtid og deltid som Ambassadør. Vi lægger vagtplan 2 måneder ud i fremtiden, som tager højde for studier og skaber karriere plads, så selv deltid kan blive leder en dag.
De eneste krav vi sætter for at kunne søge stillingen er, at du er fyldt 18 år og har en brændende lyst til at yde en smilende service med fart på og bidrage til et skønt kollegaskab.
Din ansøgning modtages i vores mail indbakke, og når behovet for flere hænder opstår, gennemgås din ansøgning.
Persondatapolitik -
Souschef
Når ting skal bookes og bestilles. Når man er i tvivl. Når ikke man kender næste step. Når man skal lære noget nyt. Når ikke man ved om det er godt nok, hvad gør man så? Man tager selvfølgelig fat i sin nærmeste leder.
På Sliders kræver vi ikke, at du skal kunne det hele på én dag, men at du suger til dig og er opsøgende. Derfor har vi flere herinde, som har valgt at tage skidtet videre og blive souschef.Som souschef arbejder man tæt med øvrige souschefer samt restaurantchefen, om at drive en god og effektiv restaurant. Arbejdet ligner til forveksling det de andre udfører – den store forskel er blot, at det er dig som har lært de andre, hvordan man bliver så god. Når man er mange mennesker på en arbejdsplads, er det uundgåeligt at humør, produktivitet og overlevering vil variere.
Derfor har vi vores souschefer, som har til ansvar at se til at tingene bliver gjort, at varer bliver bestilt, arbejdsområder bliver efterladt pæne og kolleger er glade. Dette er et dynamisk samspil iblandt alle dem som besidder denne titel hos os.Har du erfaring indenfor restaurant, eller har du siddet med ansvar for både udførsel af en længere række opgaver og/eller ansvar for andre, er dette stillingen for dig.
Foruden at spille en nøglerolle i hverdagen tager du også del i planlægning og koordinering af driften, som betyder socialt samvær med den øvrige ledelse, som også betyder ture ud af huset fra tid til anden.Din ansøgning modtages i vores mail indbakke, og du vil blive kontaktet for en samtale hvor der er mulighed for en nærmere dialog og information om stillingen.
Persondatapolitik -
Artister
Vi bevarer vi både overblik og smil, når musikken spiller og gæsterne bestiller
Hele idéen med Sliders er at give vores gæster mange små indtryk af noget anderledes, godt og hjemmelavet. Alle opskrifter, syltninger, salater og kød er lavet med faglig stolthed og kærlighed til mad ud fra det synspunkt, at mad skal være spændende og godt må udfordre den som skal nyde det.
Derfor er grundighed og disciplin dyder vi har importeret med åbne arme. Af den årsag, når vi laver sliders til folk herinde, ser vi det som et værk og bliver det varmt holder vi hovedet koldt. Du skal ikke kokkerere fra bunden, men derimod tilberede, pakke og anrette. For den uerfarne kan dette lyde som barnlig lej, men er det stik modsatte i vores verden. Det kræver sin dyd at lave vores mad korrekt og effektivt, samtidig med at holde humøret højt og overskuddet i plus. Derfor kalder vi en stilling i vores køkken ‘artist’ under brandet. Vi ansætter både artister på fuld- og deltid, og vi lægger gerne vagtplaner, der passer til studieplaner og skaber karriere plads. Hvad der står på dit CV stiller vi ingen krav til, men du skal være fyldt 18 år, og har du erfaring fra branchen er det en klar fordel. Uanfægtet skal du være opsat på at få det her, i form af uddannelse og en dynamisk hverdag.
Din ansøgning modtages i vores mail indbakke, og når behovet for flere hænder opstår, gennemgås din ansøgning.
Persondatapolitik