Skip to main content
Catering københavn

Catering til frokost

Frokost catering

Skal kontorets frokost piftes op? Så skal I bestille Sliders. Vi tilbyder en lang række lækre smagskombinationer af Sliders, der med garanti vil forkæle dig og dine kollegers smagsløg.

Vi kræser for maden og har også noget til den kræsne. Med et stort udvalg af kød såvel som vegetar Sliders, skal I alle nok blive mætte.

Bestil catering til dagens frokost hos Sliders og få en frokost ud over det sædvanlige.

Vores madudvalg til firmafester

Vores Sliders er små, men de leverer store smagsoplevelser! Vi tilbyder en lækker blanding af saftigt kød og lækre vegetariske Sliders, der passer til enhver smagssans. Hvad end du er til klassiske smagskombinationer eller vil prøve noget helt nyt, har vi noget for dig. Med frokostcatering fra Sliders bliver frokosten med garanti dagens højdepunkt.

Sliders som frokostcatering til din virksomhed

En god frokost er vigtig for en god arbejdsdag. Vil du gøre noget særligt for dine kollegaer? Så bestil Sliders til deres frokost. Vores sliders vil med garanti give en særlig wow-faktor til den sædvanlige frokost og glæde alle på kontoret. Måske skal I fejre en særlig god indsats, runde ugen godt af eller bare have ekstra god frokost. Uanset grunden er Sliders den ideelle frokost til jeres virksomhed.

Indbydende frokost til dine kollegaer

Første indtryk betyder noget, ikke? Vi anerkender, at det visuelle spiller en afgørende rolle i at forstærke smagsoplevelsen. Derfor kommer alle vores Sliders også i lækre indpakninger, der er mindst lige så appetitvækkende, som indholdet indeni. Vi skal nok sørge for, at alle forlader frokostlokalet med mætte maver og stor tilfredshed, så hele kontoret er klar til at kaste sig over resten af dagen.

Frokostcatering til kontoret og møder

Sliders kan pifte ethvert møde op. De er den lille smagsmæssige opgradering, dit møde har brug for! Ved du, at du og dine kollegaer skal holde et langt møde, vil det med garanti skabe glæde hos jer alle, hvis der står Sliders på bordet.

Vores catering til kontoret og møder handler ikke kun om at fylde maver, men om at tilføje en god portion glæde til den daglige rutine. Forvandl kedelige møder til noget særligt med Sliders.

Skab dine egne smagsoplevelser

Vi ved, at hver virksomhed og hver begivenhed er unik. Derfor tilbyder vi muligheder for at tilpasse din cateringoplevelse, så den passer perfekt til dine ønsker. Med vores store udvalg af smage, både i form af kød og grøntsager, har vi med garanti noget for alle. Og glem ikke, at vi kan levere direkte til jer, så I kan fokusere på arbejde.

Overvejer I at holde firmafest? Sliders tilbyder også mad til firmafest og receptioner, så I slipper for alt det praktiske. Det er opskriften på en god aften!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bestil Catering

Ved bestillinger på under 60 sliders henviser vi bestilling via vores hjemmeside eller via wolt.

Privat eller virksomhed
Levering ønskes?

*I tilfælde af allergene spørgsmål eller tvivl om indhold, tjek menu side. Vær opmærksom på at nogle sliders kan vælges vegetariske. Ønskes dette kan du gøre opmærksom på hvor mange i kommentarfeltet.

For at sikre en fantastisk kvalitet, bruger vi thermokasser til at opbevare maden i, når den afsendes. Disse koster 150 kr. pr. stk. og er obligatorisk for køb af catering. De kan rumme op til 100 sliders pr. stk afhængigt af antallet af varianter.

Meddelelse

Til store bestillinger anbefaler vi normalt ikke at man vælger meal deals som indeholder side orders.

Vi har stor interesse i at oplevelsen bliver en success og kan ikke garantere at vores pommes frites er lige så gode ved levering over 4 km væk, som de er ved spisning i restauranten. Vi anbefaler dog stadig minimum tre sliders pr. person som et måltid.

Vær opmærksom på der går 2-3 dage for svar.

Priser & tilbud?

Er du ikke fast besluttet, eller har du brug for at indhente et catering tilbud? Du kan helt uden bindinger udfylde skemaet nedenunder og modtage et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at tilføje ”Tilbud ønskes” i kommentarfeltet nederst i formularen, hvorefter vi vil kontakte dig. Du kan dog se vores vejledende priser herunder og skabe dig et overblik
Tilberedning Indenfor åbningstid
 
ex moms / inkl moms
Pris pr. slider 60-99 stk
36 / 45
Pris pr. slider 100-249 stk
40 / 50
Pris pr slider fra 250 stk
41,6 / 52
Veggie tillæg pr stk                                                                                                                       4 / 5
Egen emballage pr. stk                                                                                                                  2,4 / 3
Branding af boller                                                                                                                          4 / 5
Tilberedning udenfor åbningstid
Ex moms / inkl moms
Pris pr. slider 0-250 stk
44 / 55
Pris pr slider fra 250 stk
46,4 / 58

Veggie tillæg pr stk
4 / 5
Egen emballage pr. stk
2,4 / 3
Branding af boller
4 / 5
Leveringspriser:
(Sliders benytter en ekstern samarbejdspartner, som kun foretager kantstensleveringer)
0 – 400 sliders (4 varmekasser) mandag – fredag
Starter ved 250 kr. Endelig pris afhænger af distance
0 – 400 sliders (4 varmekasser) lørdag og søndag
Starter ved 600 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) mandag – fredag
Starter ved 550 kr. Endelig pris afhænger af distance
Over 400 sliders (kræver varevogn) lørdag og søndag
Starter ved 850 kr. Endelig pris afhænger af distance