The People.

Hvem vi er.

Det kræver mere end blot et ekstra sæt hænder at være en Slider, og hos os betegner vi ikke hinanden som personale. Vi ser os som en familie, og behandler hinanden sådan. Hengivenhed til håndværket og kærlighed til produktet er, hvad der skiller fårene fra bukkene; som Sliders medlemmer er vi stolte af at kunne sige, at vores familie har begge dele.
På Sliders er vores smil store og vi nyder vores daglige gang, vi håber det smitter, som dagen er lang. Det gælder både for vores restaurant på Nørrebro og på Vesterbro.
The Space.

God atmosfære gør det nemt at være.

Som destination forsøger vi at gøre Sliders mere end blot en lækker mundfuld. Spiseoplevelsen afrundes inden for vores egne rammer –
vore restauranter –
hvor råt industriel design og skandinavisk minimalisme danner rum for individer, der kommer sammen over vådt og tørt,
til den halve tid eller den gode historie.

The Story.

Simpelt men bemærkelsesværdigt.

Et enkelt koncept med et enkelt navn. Sådan lød det tankespil, der i 2011 blandt venner, i et lille køkken på Christianshavn førte til Sliders fødsel. Ud fra filosofien om at leve for at spise, frem for at spise for at leve, kom idéen om at udfordre tapas konceptet med kærligheden til burgers. Efter 3 år med inspirationsindsamling og over 100 sjove opskrifter kogt ned til 9, skulle ord overføres til handling. Selskabet Sliders ApS blev stiftet og det rigtige lokale fundet. Kort herefter startede rejsen fra fantasi til virkelighed med ungdommeligt gå-på-mod, spyt i hænderne og drømme i hovedet. Gør-det-selv håndværkere om dagen, iværksættere på tegnebrættet om natten, og alt andet imellem for blot at klare sig. Gennem support fra interesserede madører, fantastiske partnerskaber og et modtageligt nærmiljø, har vi overgået egne forventninger. Med en pris som byens bedste burger og dagligt besøg af nysgerrige munde i hundredvis og loyale comfort food lovers, er det ambitionen at Sliders skal kunne opleves og nydes så lokalt som muligt, af så mange som muligt. “Noget spændende at spise og noget godt at drikke. Uden sædvanlighed, men ikke uden væsentlighed”. Så kort kan Sliders-konceptet beskrives, og vi håber at du – uanset hvor vidt dette lille eventyr potentielt strækker sig – fortsat vil komme og nyde vores kombination af godt håndværk, kreativitet og ambition, som vi har pakket ind i nogle enkle hverdagsrammer med bordskik og ventetid sparet væk. Tak.